Bine ai venit! | 18 Nov 2017

ro | en

Presa

Fpeople.ro - 03 Dec 2010

Casa de blanuri MG - Bucharest Fashion Week Decembrie 2010

 

Casa de blanuri MG a prezentat o colectie numita "Glow" care vine de la stralucirerea negrului ca rege neincoronat al colectiei acestui sezon. Cea mai mare parte a cofectiilor au maneci scurte sau ¾ , create parca special pentru o clasa aristocrata care nu are ocazia sa circule prin frig. Unele modele sunt accesorizate cu tricot pentru a crea o nota casual parca nespecifica unui articol de lux.

 

Poncho-urile asimetrice din blana ce se pot purta la orice tinuta, haine cu croieli in genul pelerinelor secolului XIX sunt elementele de noutate absoluta. Pe langa cele negre, paleta cromatica este inspirata din natura verde, "blu note"- albastrul cerului fara luna al noptilor senine de vara, sau culori calde, pastelate, cum ar fi gri, bej havane. Confectiile cu dungi orizontale sunt must have-ul sezonului care dau si o croiala specifica manecii.

 

Ca materiale Casa de blanuri MG marcheaza revenirea in forta a vizonului natur (netuns), abandonand combinatiile acestuia cu vulpe, lynx chinchilla sau samur ca in anii trecuti. Este cunoscut faptul ca o blana in general este un simbol al stralucirii iar cele de la Casa de blanuri MG sunt chiar Glow.

 

Special pentru Casa de blanuri MG a defilat Daniela Crudu.

Fpeople.ro

Bucharest Fashion Week 2009 - 27 Nov 2009

Casa de blanuri MG a prezentat colectia toamna-iarna 2009-2010, o colectie stralucitoare, care abordeaza  teme cromatice de la culori vii precum rosu, violet, sau galben, pana la nonculorile alb si negru.

 

Tinutele au fost executate din blanuri de vizon, vulpe sau chinchilla. Must have-ul acestui sezon este haina de blana cu maneca trei sferturi, legata cu o curea din piele mult mai ingusta decat anii trecuti. Vestele si bolerourile din vizon sunt un alt must have  vestimentar.

 

Actorul Radu Pietreanu, a fost invitat special in prezentarea colectiei de blanuri realizata de Daniel Margarit. Actorul a urcat pe podium pentru prima data in calitate de manechin si a incheiat prezentarea colectiei, purtand o haina de vizon.

 

Articol: fpeople.ro

Bucharest Fashion Week 2009