Bine ai venit! | 18 Nov 2017

ro | en

Servicii

Servicii

Siguri pe calitatea produselor noastre, am fost primii care am acordat pe plan national  certificatul de garantie pe o perioada de 3-5 ani desi legea romana in vigoare impune o perioada de doar 30 de zile. Asiguram o serie de servicii de blanarie in atelierul propriu dintre care se pot mentiona: Curatare blanuri, reparatii, modificari- restilizari blanuri, etc.

Aveti o confectie mai veche, pe care nu o mai purtati, demodata care nu va mai satsface din punct de vedere modelistic sau al masurii? O putem restiliza intr-una moderna, conform masurii dvs.

Aveti in minte un model imaginat de dumneavoastra sau vazut intr-o revista? Il putem pune in opera realizand astfel, blana visurilor dumneavoastra.

Nu stiti ce fel de blana v-ar veni bine? Va putem consilia in acest sens.

Curatare blana naturala

O confectie de blana in 2-3 ani se murdareste si isi schimba textura parului datorita prafului, al fondului de ten sau al cremelor capatand un aspect imbacsit chiar daca, datorita culorii uneori nu se percepe o schimbare cromatica. Stiati ca blana dumneavoastra curatata necorespunzator poate fi deteriorata iremediabil?

Noi asiguram serviciul de curatare blanuri naturale. Confectiile cumparate de la Casa de blanuri MG curatate fara acordul nostru isi pierd garantia.

Pentru hainele care nu au fost cumparate de la Casa de blanuri MG, in functie de haina de blana, in cazul in care consideram ca produsul nu rezista curatarii putem refuza prestarea acestui serviciu. Nu raspundem pentru eventualele deteriorari sau ingalbeniri in timpul curatarii blanurilor. Nimeni nu este in stare sa raspunda deoarece se lucreaza cu materialul clientului. In cazul in care blana nu a fost bine tabacita, prelucrata, confectionata, aceasta se poate deteriora uneori iremediabil in timpul curatarii.

 

Articolele cumparate de la Casa de blanuri MG nu sunt suspectate de aceste inconveniente. Pot aparea neplaceri  doar in cazul in care au fost purtate sau depozitate necorespunzator.

 

Vezi mai mult

Program restilizari

In aceasta perioada nu executam restilizari. Ele pot fi efectuate dupa data de 1.Martie 2015. Pana atunci,  in limita timpului disponibil putem scurta haine, maneci la haine, reparatii usoare, etc. Nu reparam cojoace si haine de piele deoarece necesita alta tehnologie.

Vezi mai mult

Executam haine de blana la comanda

Executam la comanda haine de blana din vizon (nurca), haine de blana din vulpe, haine de blana din bucati vizon (nurca), haine de blana de samur, haine de blana de chinchilla, jachete de blana, bolerouri de blana, etole de blana, caciuli de blana de vizon (nurca), caciuli din blana de vulpe, caciuli de blana de raton, caciuli de blana de samur (zibelina), caciuli cazacesti (cu urechi), gluga de blana, si orice articol de blana in design unic la cerea clientului. Pentru detalii contactati-ne.

Vezi mai mult